Nyheter

Tyck till
Talande webbLyssna

26 mars 2018

Sommarjobba i kommunen!

Är du mellan 15 och 17 år och vill sommarjobba? Perfekt! Vad sägs om att jobba som demokratiambassadör eller näringslivsutvecklare? Då får du också en möjlighet att sköta våra digitala kommunikationskanaler.

Båda rollerna innebär stora sociala kontaktytor, digital produktion för sociala medier samt en möjlighet att nå ut till Värmdös alla medborgare, besökare och övriga intressenter via kommunens samtliga digitala kanaler – ni tar helt enkelt över kommunikationsansvaret!

Påverka som demokratiambassadör?

Har du lätt att prata med ungdomar mellan13-18 år? Vill du att fler ungdomar ska få möjlighet att påverka Värmdö? Då ska du söka till Ung i Värmdös sommarjobb som Demokratiambassadör! Du kommer att få vara med om riktigt inflytande och vara en del i att lyfta ungas röst i Värmdö.

2018 är det valår. Alla som är medborgare i Sverige får rösta. Men unga under 18 år och personer som inte har medborgarskap eller uppehållstillstånd har också demokratiska rättigheter. Alla har rätt att uttrycka vad de tycker och tänker och alla får bilda föreningar och demonstrera. Demokratiambassadörerna 2018 kommer att jobba med att samla in ungas röster och tankar i podcast och film. Det vi får reda på ska sedan ges till politiker så de kan göra ett bra jobb efter valet!

Utveckla Värmdös näringsliv?

Hur är det att leva, verka och bo i Värmdö? Det vill vi ha din hjälp att ta reda på. Fokus kommer att vara hur vi kan skapa ett ännu bättre företagsklimat i Värmdö. Hur kan vi locka fler företag att flytta till Värmdö? Hur kan vi få fler ungdomar och starta företag?

Du bör känna dig bekväm att vara både bakom och framför kameran, lätt för att ta kontakt med människor och initiativrik. Vi ser också att du kan hantera rörlig media för att dokumentera arbetet. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med allt från att intervjua turister och entreprenörer, vlogga om alla Värmdös destinationer och ta dig an samhällsutmaningar ur en ungdoms perspektiv.

I båda rollerna kommer det ingå att ta ansvaret för kommunikationen på vår hemsida och i sociala medier.

Ansök med en film!

Du ansöker till tjänsterna via sommarjobbsportalen – läs mer på Sommarjobbspotalenlänk till annan webbplats. Vi vill också gärna att du kompletterar med en kortare film om varför just du ska jobba som demokratiambassadör eller näringslivsutvecklare i Värmdö. Du skickar filmen i ett direktmeddelande till vårt Instagramkonto @varmdokommunlänk till annan webbplats.

 

0 kommentarer har registrerats
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarLänkar

Dokument