Tyck till
Talande webbLyssna

Var med och utveckla Brunn centrum

VärmdöBostäder planerar att bygga cirka 130 hyreslägenheter samt lokaler för affärsverksamhet i Brunn.

Samtidigt som en entreprenör för byggnationen är på väg att upphandlas vill VärmdöBostäder komma i kontakt med dig som är intresserad av att bedriva affärsverksamhet i Brunn. Lokaler för affärsverksamhet kommer finnas i bottenplan i anslutning till trivsam torgmiljö. VärmdöBostäder är också nyfikna på att veta vad Ingaröbor helst vill se för verksamhet i Brunn. Flera parallella processer pågår och byggstart planeras till hösten 2019 och inflyttning under 2021.

Starta verksamhet i Brunn?

Nu undersöker vi intresset kring verksamhetslokalerna och undrar därför; Är du intresserad av att öppna upp din verksamhet här? Vi ser gärna verksamheter och utbud som speglar Värmdös lokala näringslivsmångfald. Låter det här intressant? Fyll då i formuläret nedan och berätta mer om dig och den verksamhet du driver.

 

 


Nuvarande återvinningscentral

Återvinningscentralen i Brunn kommer att vara öppen fram till byggstart. En kretsloppscentral planeras att byggas i Kil och kommer ersätta återvinningscentralen i Brunn.

Är kretsloppscentralen inte klar innan byggstart kommer en tillfällig återvinningscentral att upprättas.

Mer information om kretsloppscentralen i Kil

Pågående upphandling med byggentreprenör

Nu pågår en upphandling för att hitta en entreprenör för byggnationen i Brunn. Det kommer att byggas upp till 130 hyreslägenheter samt lokaler för affärsverksamhet. Den totala ytan kommer bli upp till 10 000 kvm och av dem består lokalytor av cirka 450 kvm. Byggnaderna, som kommer ha höga energikrav, kommer att uppföras i två- och fyravåningsplan. En levande torgmiljö kommer att eftersträvas. Dokumentation för upphandlingen hittas i TendSign och det är fritt att lämna anbud.

Till TendSignlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Planhandlingar

Mer information om projektet i Brunn hittar du i planhandlingarna. Detaljplan Brunn centrum vann laga kraft 2017-06-30.

Till planhandlingarna


Sidan kommer att uppdateras löpande under projektet.


Vilka verksamheter vill du se i Brunn?

Vilken typ av verksamheter vill Ingaröborna helst se i Brunn centrum? Kanske ett café, bageri, låssmed eller frisör? Gör din röst hörd genom att fylla i formuläret nedan. Målet är att ett flertal olika verksamheter ska kunna starta upp i det nybyggda centrumet för en inbjudande och levande torgmiljö. Men detta förutsätter att näringsidkare med matchande profil visar intresse.


Senast publicerad: 2019-07-03

Kontakt

Värmdö kommun
Skogsbovägen 9–11, Gustavsberg
Postadress: 134 81 Gustavsberg
Telefon: 08-570 470 00
varmdo.kommun@varmdo.se Mer kontaktinformation

Mer information

Dokument