Talande webbLyssna

Aktuell driftinformation

Här hittar du aktuell driftinformation kring vatten och avlopp, både planerade och akuta störningar samt trafikstörningar, problem med avfallstömning och andra aktuella driftstörningar i Värmdö kommun.

För ytterligare information eller vid frågor är du välkommen att kontakta oss på 08-570 470 00.

Begränsad framkomlighet på Kolviksvägen 24 oktober

Vi påbörjar nu återställningen av den pumpstationen som förstördes i en olycka i september. Detta innebär att framkomligheten kommer att vara begränsad några timmar på Kolviksvägen framför pumpstationen. Begränsningen beräknas gälla från klockan 9 på förmiddagen fram till tidigt på eftermiddagen. Du som bor i området rekommenderas välja en alternativ väg.

Brunt vatten kan förekomma

Tekniska driftavdelningen utför ett planerat arbete på Ingarö vattenverk och brunt vatten kan förekomma. Arbetet kommer att genomföras dagtid 15/10.

Om du upplever att vattnet är missfärgat se till att spola vattnet tills det är klart. Vattnet är drickbart och missfärgningen är inte farlig, men undvik att använda tvättmaskinen om vattnet är missfärgat.

Ösbyträsk gångbro avstängd under oktober

Viss del av gångbron runt Ösbyträsk är avstängd dagtid mellan 7:00 och 16:00 på grund av byggarbete och lagning av bron. Sträckan gäller äventyrsleken fram till Ösby ängar.

Fräsning och asfaltering pågår inom Gustavsberg vecka 41–45

Klicka på bilden för att förstora den

De gulmarkerade vägarna på kartan kommer att fräsas och asfalteras under veckorna 41-45. Inga avstängningar kommer att ske men vissa framkomlighetsproblem kan uppstå. Vi ber om överseende för det.


Senast publicerad: 2019-10-22

Kontakt

Värmdö kommun
Skogsbovägen 9–11, Gustavsberg
Postadress: 134 81 Gustavsberg
Telefon: 08-570 470 00
varmdo.kommun@varmdo.se Mer kontaktinformation