Tyck till
Talande webbLyssna

Rådgivning - enskilt vatten och små avlopp

Planerar du att anlägga nytt avlopp, åtgärda befintlig anläggning eller har frågor om ditt dricksvatten? Då är du välkommen att kontakta vår VA-rådgivare för kostnadsfri rådgivning. De kan till exempel ge råd om lämpliga reningstekniker för din fastighet eller vägledning om vattenkvaliteten i din brunn.

Ny VA-rådgivning från 15 april

Vatteninfo Sverige AB har fått uppdraget att ge fastighetsägare i Värmdö kommun kostnadsfri rådgivning om småskaliga vatten- och avloppslösningar. Syftet med rådgivningen är att underlätta för dig vid renovering eller nybyggnation av en avloppsanläggning eller om du har problem med ditt dricksvatten.

Rådgivningen är fristående från kommunen, och både du som bor permanent i Värmdö och du som har ett fritidsboende är välkommen att boka tid för en timmes kostnadsfri rådgivning. Rådgivningen sker på vardagar framför allt per telefon, men det är även möjligt med personligt möte. Du kan välja att boka tid för rådgivning om vatten, avlopp eller för både vatten och avlopp.

Förbokad VA-rådgivning via telefon

Boka din rådgivningstidlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Rådgivning vid personligt möte

För dig som hellre vill träffa VA-rådgivarna vid ett personligt möte så finns de tillgängliga i kommunhuset när bygg- och miljöavdelningen tar emot drop-in besök på torsdagar kl. 14–19. Du behöver inte boka tid för detta.

Bygg- och miljöavdelningens drop-in har uppehåll under sommaren, det kommer då vara möjligt att istället boka personligt möte med VA-rådgivarna i kommunhuset.

Läs mer om drop-in

Senast publicerad: 2019-05-23