Talande webbLyssna

Mina uppgifter

Frågor om dina uppgifter, hur du kan ändra uppgifter eller ta bort ditt konto.

Hur sparas mina uppgifter?

Dina ansökningar är en inkommen handling och Värmdö kommun har därför skyldighet att spara dina uppgifter i två år. Efter två år raderas uppgifterna och du meddelas då via mail. Tänk på att personuppgifter kan komma att lämnas ut enligt offentlighetsprincipen.

Hur ändrar jag uppgifter i min ansökan?

Till och med sista ansökningsdag kan du uppdatera din ansökan genom att logga in med din användare och klicka på det jobb du sökt. Efter sista ansökningsdag kan du inte längre uppdatera dina uppgifter.

Kan jag spara min ansökan och fortsätta senare?

Nej, det kan du inte göra. Du måste vara inloggad för att kunna titta på vilka frågor som ställs för varje tjänst. Men du kan alltid titta på frågorna i förväg genom att klicka på varje rubrik utbildning, erfarenhet etc. Då kan du i lugn och ro gå igenom och se vilka frågor som ställs och sen besvara frågorna och skicka in din ansökan när du är redo.

Hur återtar jag min ansökan?

Har du ångrat din ansökan kan du ta bort den om inte sista ansökningsdag har passerat. Logga in och klicka på soptunnan till vänster om rubriken till den tjänst du har sökt. Ansökan försvinner inte från din vy men den markeras som återtagen. Vill du återta din ansökan efter det att sista ansökningsdag har passerat måste du ta kontakt med rekryteringsservice, support.rekrytering@varmdo.se eller 08-570 482 37.

Hur meddelar jag ny adress/mejladress eller nytt telefonnummer?

  • Logga in med din användare.
  • Under rubriken Mina uppgifter kan du uppdatera dina personuppgifter.

Glöm inte att klicka på Uppdatera användare för att dina nya uppgifter ska sparas.

Hur tar jag bort mitt användarkonto?

Dina ansökningar är en inkommen handling och Värmdö kommun har skyldighet att spara ansökningar i två år. På grund av det kan du inte ta bort din användare om du även registrerat en ansökan. Vi meddelar dig när din användare raderas.

Har du inte registrerat någon ansökan så kan rekryteringsservice hjälpa dig att radera ditt användarkonto. Kontakta oss via support.rekrytering@varmdo.se alternativt 08-570 482 37.

Senast publicerad: 2017-07-25

Kontakt

Värmdö kommun
Skogsbovägen 9–11, Gustavsberg
Postadress: 134 81 Gustavsberg
Telefon: 08-570 470 00

varmdo.kommun@varmdo.se

Ställ en fråga direktlänk till annan webbplats

 


Mer kontaktinformation