Näringslivsdagarna 2017

Missa inte Näringslivsdagarna 2017!

Under vecka 46 bjuder Värmdö kommun in till olika inspirerande seminarier. Veckan avslutas den 16 november med Värmdö Företagargala som arrangeras av Värmdös Näringslivsorganisationer.

Program för Näringslivsdagarna

Alla har missförstått digitaliseringen

Näringslivsdagarna inleds med att Ashkan Fardost gästar FrukostAkademin för att berätta om varför de flesta har missförstått hela poängen med digitaliseringen.

Ashkan tar oss med på en resa genom den accelererande teknologiska utvecklingen och hur den påverkar oss människor, samhällen och branscher. I sin föreläsning tar han hjälp av sina erfarenheter från de senaste 15 åren och visar hur digital teknologi och internet kräver en helt ny världsbild.

Tid: Måndag 13 november kl. 07:30–09:30

Plats: Artipelag

Ladda ner inbjudan >>länk till annan webbplats

Anmäl dig HÄR >>länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Hållbart företagande lönar sig

Caroline Strindmar, finalist i utmärkelsen Sveriges Bästa Hållbarhetschef 2014 och Visitas pris Årets unga branschstjärna 2016, bjuder på en inspirerande seminarium om hur hållbart företagande lönar sig.

Vad innebär hållbart företagande rent konkret och hur kan du använda det som en konkurrensfördel? Caroline kommer prata om hållbart företagande och ge sina bästa tips på hur du lyckas med ett bra hållbarhetsarbete. Därefter kommer Caroline tillsammans med tre lokala Värmdö-företag, Bygg-Ole, McDonalds samt Adwater diskutera ämnet i en paneldebatt med ledning av Claes Nyberg.

Tid: Tisdag 14 november kl. 14:30–16:30

Plats: Värmdösalen, Värmdö kommunhus, Skogsbovägen 9–11

Ladda ner inbjudan >>

Anmäl dig HÄR >>länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Succé-entreprenören Tobias Thalbäck

Tobias Thalbäck, VD på Netigate, är entreprenören som bygger ett av Sveriges mest framgångsrika startups. Tobias är succé-entreprenören med ett bolag med intäkter på över 10 miljoner dollar och som vet hur man går med vinst direkt. Netigate har uppvisat en tvåsiffrig tillväxt i över 10 års tid - utan att ta in något riskkapital.

Tobias kommer berätta om bolagets företagsresa, hur de navigerar mellan höga tillväxt- och lönsamhetskrav utan riskkapital och självklart ge sina bästa tips på hur du bygger ett framgångsrikt företag.

Tid: Onsdag 15 november kl. 07:30–09:30

Plats: Värmdösalen, Värmdö kommunhus, Skogsbovägen 9-11

Ladda ner inbjudan >>

Anmäl dig HÄR >>länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Offentlig upphandling - grunder och praktiska råd

Värmdö kommun bjuder  in till ett seminarium om Offentlig upphandling. Vilka lagar och regler gäller för offentliga upphandlingar? Vad kan du tänka på när du lämnar anbud? Hur gör du affärer med kommunen? För dig som företagare är offentliga upphandlingar en stor affärsmöjlighet.

För att kunna lämna bra anbud är det viktigt att ha koll på de lagar och regler som styr upphandlingen. Värmdö kommuns upphandlingsenhet finns på plats och berättar om hur du kan göra affärer med kommunen. Du får bl.a. tips och råd om hur du går tillväga vid offentlig upphandling, vart du hittar upphandlingar som är aktuella och vad du som företagare bör tänka på.

Tid: Onsdag 15 november kl. 16:00–18:00

Plats: Värmdösalen, Värmdö kommunhus, Skogsbovägen 9–11

Ladda ner inbjudan >>

Anmäl dig HÄR >> länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Har du inte anmält dig än? Vi har fortfarande platser kvar som du kan anmäla dig till!

 

Senast publicerad: 2017-11-17

Kontakt

Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11, Gustavsberg
Postadress: 134 81 Gustavsberg
Telefon: 08-570 470 00
varmdo.kommun@varmdo.se


Mer kontaktinformation

Mer information

Länkar