Tyck till

Idrott, fritid och friluftsliv

Man med kanot på klipporna vid vattnet

I Värmdö kommun är det lätt att skapa sig en aktiv fritid, både i våra idrottsföreningar och genom att besöka Värmdös naturreservat och grönområden.

På många ställen finns motionsspår, vandringsleder och elljusspår. Kommunens anläggningar erbjuder även stora möjligheter till inomhussport och fotboll. I Gustavsberg finns ishall, uterink och konstfrusen bandyplan. Läs mer om alla möjligheter under de olika rubrikerna i vänstermenyn.

 

Bandyhelg på Ekvallen

En härlig bandyhelg på Ekvallen väntar...

Nu är det verkligen högsäsong för bandyn! Seriespelen närmar sig avslut och spänningen stiger.

Konkurrensen i Allsvenskan Norra är stenhård. Gustavsberg ligger just nu på negativ kvalplats. Skall våra rödklädda lyckas ta en plats i nästa säsongs Bandyallsvenska?

I Elitseriens grundserie är det bara en omgång kvar. Villa Lidköping är en poäng upp på Edsbyn. Vem tar hem seriesegern, segerpremien och får först välja motståndare i kvartsfinalen?

Det magiska: Du kan se det på plats! På Ekvallen! I helgen!

Vill du veta om vad som händer på sportlovet?

På följande länk kan du se vad Lillsved i samarbete med kommunen erbjuder för aktiviteter under sportlovet; http://www.sportlovet.com/länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Föreningsbidrag

Läs mer om Värmdö kommuns olika bidrag i vänstermenyn under rubriken "Föreningsservice".

Aktivitetsguide för ungdomar

Speciellt för dig som är mellan sex och nitton år finns en guide till alla aktiviteter som är på gång i Värmdö, se gällande dokument i menyn till höger.

Upplev Värmdö

På webbplatsen Upplev Värmdölänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster hittar du många aktiviteter i Värmdö kommun. Där finns information om badplatser, golfbanor, båtuthyrningar, ridning och mycket mer.

För dig med funktionsnedsättning

Du som är i behov av extra stöd har många möjligheter att aktivera dig och träffa andra i Värmdö och i övriga Stockholmsområdet.

Fritid för dig med funktionsnedsättning

Senast publicerad: 2017-02-17

Kontakt

Värmdö kommun
Skogsbovägen 9–11, Gustavsberg
Postadress: 134 81 Gustavsberg
Telefon: 08-570 470 00
varmdo.kommun@varmdo.se

 


Mer kontaktinformation