Tyck till
Talande webbLyssna

Vi på Värmdö-festivalen!

En festival i dagarna två med festligheter för alla värmdöbor. Kom och fira tillsammans den 5-6 juni i Gustavsbergs hamn!

Festligheterna startar under eftermiddagen den 5 juni. Kvällen bjuder bland annat på underhållning i form av Daniel Lemma featuring Wild Night Orchestra, Urban Tribe och andra artister.

Den 6 juni drar vi igång det traditionsenliga nationaldagsfirandet vid lunchtid. På scenen syns bland annat Värmdö kulturskola, blåsorkester och succébandet från 2017; Värmdö Local Heroes. Under dagen kommer även priser och stipendier delas ut och det kommer även hållas en välkomstceremoni för nya svenska medborgare i anslutning till nationalsången.

Ett mer detaljerat program publiceras här närmare eventets start.

Följ oss på sociala medier!

Instagram: @vipavarmdo
Facebook: Vi På Värmdö Festivalen
#vipåvärmdö


Vi söker funktionärer

Som tidigare år behöver vi ha hjälp och engagemang från frivilliga! Alla funktionärer får en t-shirt, matbiljett och möjlighet till förstklassig musikalisk underhållning.

Anmäl ditt intresse via >>
Funktionärsformuläret

Är du intresserad av att bidra till festligheterna på något annat vis? Maila kommunikation@varmdo.se och berätta mer!

 

Festivalens historik

2016 startade arbetet med en ungdomsfestival som fick namnet Vi på Värmdö. Festivalen producerades tillsammans med en grupp ungdomar från Värmdö och hölls i Ekvallens uterink i maj 2016.


2017 slogs festivalen ihop med kommunens nationaldagsfirande och blev en tvådagarsfestival den 5 och 6 juni. Kvällen den 5 juni för de unga, och den 6 juni en familjefest i Gustavsbergs hamn.


2018 står Värmdö som värd för den turnerande ungdomsfestivalen Livet är en fest som initeras av Fritidsforum. Därför arrangeras en festival specifikt till målgruppen unga 13-17 år den 1-2 juni på Grisslinge Havsbad. 

Läs mer om Livet är en festival.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Läs mer om Fritidsforum och Livet är en fest.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Klipp från 2016 års festival

Senast publicerad: 2018-03-14