Tyck till

Festivalen Vi på Värmdö!

Den 5-6 juni bjuder Värmdö på en lokalproducerad festival i dagarna två med flera kända ansikten som Tina Ahlin, Partiet, Atheena och Mikael Rickfors.

Kvällen den 5 juni är för de unga, och den 6 juni firar vi Sveriges nationaldag med en familjefest i Gustavsbergs hamn.Målet är att bjuda till en gränsöverskridande lokalproducerad musik- och kulturfest och göra Gustavsbergs hamn till en mötesplats utöver det vanliga.

I Värmdö finns en lokal tradition av att uttrycka sig genom kulturen – både musik, bild, dans ord, dryck, porslin och mat. Genom festivalen Vi på Värmdö kommer den lokalproducerade kulturen att mötas i Gustavsbergs hamn, och bjuda Värmdöborna och besökare på en folkfest i dagarna två.

Världskänd lokalfärg från Värmdö

Den 6 juni firas Sveriges nationaldag med en familjefest som bjuder på uppträdanden av Värmdö kulturskola, teater med elever från Viks skola, blåsorkestrar, Värmdö Wärmdö Storband med Dobi Voices, barnkörer samt pris- och stipendieutdelningar. Det är också en dag då kommunens nya medborgare välkomnas. Konferencier är Martin Bianco från Lars Vegas Trio.

Flera av Värmdös lokala artister kommer att finnas med på scenen genom det nystartade bandet Värmdö Local Heroes. Bandet innehåller kända och etablerade artister som Tina Ahlin, Morgan Ågren, Magnus Jonsson, Kristin Stenerhag, Adam Atteby, Evelina Olsén och Mikael Rickfors.

Följ med på #vipåvärmdö

På kvällen den 5 juni kommer Värmdös unga vara välkomna till en musik- och kulturfest med prova-på, tävlingar och skön musik. På scenen står lokala förmågor, DJ Omar, Atheena, kulturskolan och Partiet samt många fler.

Under hashtaggen #vipåvärmdö kan du hitta bilder och info på Facebook och instagram från fjolårets festival, från våra besökare och även kunna följa arbetet med 2017 års evenemang.


Mer information om programmet för dagarna kommer längre fram.

Vi ses!

#vipåvärmdö

 

Här hittar du ett klipp från 2016!

Senast publicerad: 2017-04-25

Kontakt

Värmdö kommun
Skogsbovägen 9–11, Gustavsberg
Postadress: 134 81 Gustavsberg
Telefon: 08-570 470 00
varmdo.kommun@varmdo.se

 


Mer kontaktinformation

Mer information

Dokument