Tyck till

Besöksinformation

Värmdö är en välbesökt skärgårdskommun, med kända öar som Sandhamn, Grinda, Svartsö, Nämdö, Runmarö och Möja. Här finns även en rik design- och kulturhistoria samt ett brett utbud av fritidsaktiviteter och upplevelser - endast 30 minuter från Stockholm.

Information till turister

Värmdö har ingen auktoriserad turistinformation men hos Gustavsbergs Porslinsfabrik, Chamottevägen 2, (bredvid Hemköp) finner du broschyrer, kartor om Värmdö men även om närliggande destinationer. Den kunniga personalen kan ge dig tips vad du ska besöka både på fastlandet och ute på öarna. De kan även ge dig information om hur du kan ta dig till de olika besöksmålen.


Denna service finns även ute på Sandhamn hos Sandhamnsguiderna och på Möja hos Möja Turistförening.
Titta även på visitvarmdo.com för mer information om värmdö som besöksmål.

Informationsplatser - Värd i Värmdö

Värd i Värmdö är en besökarservice skapad tillsammans med ett 50-tal aktörer i Värmdö. Målsättningen är att du som besöker Värmdö ska känna dig välkommen och välinformerad. I hotell, restauranger, museer, butiker och andra ställen hittar du information om Värmdö i informationsställ. Här finns kartor, broschyrer och annat du kan ha nytta av. Och här får du alltid ett vänligt bemötande!

Läs mer om informationsplatser och var de finnsExcel

Upplev Värmdö

I broschyren Upplev Värmdö hittar du information om resmål, aktiviteter och sevärdheter i Värmdö. Här finns också praktisk information om att bo, resa och äta i vår vackra skärgård.

Upplev Värmdö

Värmdö Natur- och kulturguide

I den här guiden hittar du 25 fantastiska utflyktsmål, ett urval av alla stora och små natur- och kulturskatter.

De flesta av den här guidens utflyktsmål når du med buss eller reguljärbåt. Vissa platser passar bra för en kvällspromenad, andra gör sig bäst som heldagsutflykt. Det finns något för alla att upptäcka.

Till Värmdö Natur- och Kulturguidelänk till annan webbplats

Karta med utmärkta platser

Här hittar du en kartfunktion över Värmdö kommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Där finns alla badplatser, kyrkor, museer och andra sevärdheter utmärkta.

Sommarvandringar

Följ med på guidade turer genom några av Värmdös vackraste och mest fascinerande kulturmliljöer! Sommarvandringar hålls vid särskilda datum i sommar.

Läs mer om sommarvandringar i Värmdö

 

Senast publicerad: 2018-03-12