Tyck till

Turistinformation

Värmdö är en välbesökt skärgårdskommun, med kända öar som Sandhamn, Grinda, Svartsö, Nämdö, Runmarö och Möja. Här finns även en rik design- och kulturhistoria samt ett brett utbud av fritidsaktiviteter och upplevelser - endast 30 minuter från Stockholm.

Visitvarmdo.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

På turistwebben visitvarmdo.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster finns information om kända skärgårdsöar som Sandhamn, Grinda och Möja och andra populära besöksmål, samt allmän turistinformation om Värmdö. Där hittar du dessutom uppdaterade versioner av ö-foldrar för Svartsö, Runmarö, Möja och Nämdölänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Värmdö Natur- och kulturguide

I den här guiden hittar du 25 fantastiska utflyktsmål, ett urval av alla stora och små natur- och kulturskatter.

De flesta av den här guidens utflyktsmål når du med buss eller reguljärbåt. Vissa platser passar bra för en kvällspromenad, andra gör sig bäst som heldagsutflykt. Det finns något för alla att upptäcka.

Till Värmdö Natur- och Kulturguidelänk till annan webbplats

Karta med utmärkta platser

Här hittar du en kartfunktion över Värmdö kommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Där finns alla badplatser, kyrkor, museer och andra sevärdheter utmärkta.

Sommarvandringar

Följ med på guidade turer genom några av Värmdös vackraste och mest fascinerande kulturmliljöer! Sommarvandringar hålls vid särskilda datum i sommar.

Läs mer om sommarvandringar i Värmdö

Informationsplatser - Värd i Värmdö

Värd i Värmdö är en besökarservice skapad tillsammans med ett 50-tal aktörer i Värmdö. Målsättningen är att du som besöker Värmdö ska känna dig välkommen och välinformerad. I hotell, restauranger, museer, butiker och andra ställen hittar du information om Värmdö i informationsställ. Här finns kartor, broschyrer och annat du kan ha nytta av. Och här får du alltid ett vänligt bemötande!

Läs mer om informationsplatser och var de finnslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Stockholm Archipelago

Värmdös och Stockholms skärgård lyfts fram via den nya webbplatsen stockholmarchipelago.selänk till annan webbplats. Målgruppen är både internationella och svenska besökare och är en del i den regional satsningen Skärgårdsstrategin. Skärgårdsstrategins syfte är att bidra till de nationella målsättningar som finns för hållbar tillväxt och nya jobb i besöksnäringen. Du hittar Skärgårdsstrategin i högerspalten.

Läs mer om arbetet med Skärgårdsstrategin

Senast publicerad: 2017-06-19