Aktivitetshuset Brunnen

Ung i Värmdö har skapat mötesplatsen Aktivitetshuset Brunnen för att möjliggöra samarbeten med aktörer som vill bedriva verksamhet för unga.

Lokalerna i huset bildar en varierad mötesplats där olika former av verksamhet ges möjlighet att utvecklas utifrån intresset att skapa en spännande och givande fritid där unga kan mötas.

Genom att nyttja aktivitetshuset Brunnen kan aktörer få tillgång till en platsbunden mötesplats att utveckla samt stärka sin verksamhet i samverkan med Ung i Värmdö, samt sprida och bredda kännedom om den egna verksamheten till unga. Detta genom att erbjuda en öppen verksamhet och bjuda in unga till egna aktiviteter, event, häng eller projekt. Det öppnar upp för ungas delaktighet i skapandet av fritidsaktiviteter och möjliggör ett utrymme att mötas på egna villkor, med hjälp av en erfaren ledare.

Har du som är ung i Värmdö, eller är aktör som vill bedriva verksamhet för unga i Värmdö, intresse av att nyttja aktivitetshuset Brunnen så tveka inte att kontakta våra ledare som hjälper dig/er med allt från att bolla idéer till planering, organisering samt marknadsföring av era aktiviteter. Oavsett om ni vill skapa ett event, eller ha en kontinuerlig aktivitet, är du varmt välkommen att dela dina tankar och idéer med oss så hjälps vi åt att skapa en givande och rolig fritid för unga!


Öppen verksamhet denna månad!

Torsdagar Träningsgrupp för unga 13-17 år
Klockan 17.00-19.00
Arrangörer: Mad Mudders


Fredagar Ungdomskafé för unga 13-17 år
Klockan 18.00-23.00
Arrangörer: Värmdös Ungdomsambassadörer

Senast publicerad: 2017-03-20