Talande webbLyssna

Mötesplatser för unga

Rödhårig ungdom iklädd rutig hatt tittar under lugg

Till Ung i Värmdös mötesplatser kan du komma för att umgås med vänner, skapa musik, spela spel eller delta i olika aktiviteter. Mötesplatsernas inriktning och utbud varierar och vi vill att du som besöker verksamheterna är med och bestämmer vad som ska hända hos oss. Det finns flera mötesplatser att välja mellan: 222:an, Tomtebo och Brunnen för dig mellan 13-17 år, samt Ungkulturhuset Gurraberg för dig upp till 25 år! Välkomna!

Inom Ung i Värmdö kan du även söka pengar för att driva egna projekt, skapa föreningar utifrån intresse samt påverka unga personers situation genom att engagera dig i VKung.

Fler aktiviteter för unga

Vid sidan av mötesplatserna kan du som är mellan 13 och 25 år även aktivera dig bland annat på Ungkulturhuset Gurraberglänk till annan webbplats. Detta är ett stort hus fullt av möjligheter, med danslokal, replokaler, bio, musikstudio, ateljé och mycket mer.

På Gurraberg arrangeras intensivkurser och workshops på lördagar. Det finns även möjlighet till att boka lokalerna kostnadsfritt och att söka projektpengar.

Mer information om aktiviteter för unga hittar du i högerspalten.


Senast publicerad: 2018-11-21